MY CUSTOMER


kami asal dari kampung beringis papar. membesar sama2.. bermain sama2.. suka dan duka pernah bersama2 .aku penjual kereta ko pembeli kereta. tapi asal usul tetap sama. sikit sinopsis latar belakang customer saya hari ini.Terima kasih Ariffin Jamil kerana sudi berurusan dengan saya.. pilihan tepat memilih saga 1.3 manual untuk keluarga...







Bekas satu sekolah agama pengalat besar.. bekas satu sekolah menengah st joseph dan bekas satu kerja juruteknik komputer di kusimi.. hari ini akan menjadi bekas customer saya pula. terima kasih en arifin bin mahali atas kesudian dan mempercayai sahabat lama utk mengurus kereta pertama anda.. semoga kau bergumbira ya.. see u again










Menggunakan lesen adik utk memohon pinjaman kereta .. akhirnya berjaya memiliki proton saga 1.3 cvt sv berwarna putih. terima kasih cik pricllia kerana berurusan dengan saya.... 
Tahniah cikgu fazilah suhud kerana baru2 ini telah dilantik menjadi tenaga pengajar dan kini telah memiliki proton saga 1.6 S.E. Dengan hanya menggunakan surat lantikan pinjaman telah diluluskan oleh pihak bank





Dari kota belud lagi.. terima kasih buat cik nurul nadiah binti madjan atas kesudian anda menanti saga 1.3 cvt berwarna putih. Semoga anda berpuas hati dengan layanan saya sepanjang mengatur pinjaman anda. Semoga jumpa lagi...


Terakhir untuk hari ini sebelum bersambung minggu depan. Cuti dulu besok ya.. harap customer yg belum sempat deliver bersabarlah isnin ni ambik kereta. Janji ok! Yezza terima kasih kepada abg tukang loading duit di ATM machine kita kerana sudi dan percaya dengan saya untuk mengatur pinjaman kereta. Akhirnya En Rody bin Awang Salleh berjaya memiliki kereta saga 1.3 manual sv dengan gembiranya..
Lupa upload semalam gambar customer handsomeboy ni.membawa balik preve 1.6 manual berwarna putih. Setelah sekian lama tidak settle.. akhirnya semalam berpuas hati memecut preve untuk merentasi bukit kelawat dengan bergaya.. usahawan kecil kota belud en mohd shafieh bin mohd Ilyas terima kasih kerana percaya dengan pengurusan saya.

Akhirnya cik najlinda binti abdul lajah memiliki kenderaan untuk balik kampungnya di sandakan. tidak perlu menaiki bas lagi..yeahhh balik kampung raya dengan gumbiranya... terima kasih. 

uhmmm... orang kota belud majoriti mesti kenal usahawan muda ni. Terima kasih abg Azirul Hj Mahsulkerana yakin dengan saya untuk mengurus pengeluaran kereta saga 1.3 m sv . lepas ni saya hon hon saja sana stesen minyak petronas kota belud ..mana tahu kena bagi free 2 3 liter petrol.. ahaks.. terima kasih ya.. semoga perniagaan anda sentiasa maju jaya.. amin









Salam ramadhan buat kak suhana binti ajium atas kesudian berurusan dengan saya.. semoga berhari raya dengan kereta baru. petang p bazaar ramadhan dengan saga 1.3 cvt s.white lah tu kan? tahniah..



Rezeki tidak lari ke mana.. walaupun terlepas berurusan dengan saya.. namun kembali sekali lagi untuk mengatur semula pengurusan bagi mengeluarkan Exora 1.6 cvt turbo. Terima kasih Puan Lenny Haslena binti Matni atas kepercayaan untuk merealisasikan impian anda dengan memilih saya sebagai sales advisor 

Seratus persen semestinya SAGA 1.3 M . mantap dan bergaya.. tambah2 lagi warna mirahhhh bilang customer saya.. Deposit cuma RM183.50 dan bulanan RM435 sebulan , anda pasti mampu untuk memilikinya. terima kasih encik raimon kuriting kerana berurusan dengan saya melalui telephone dan sms selama ini.


sumandak lagiiii... kali ini dari keningau.. terima kasih cikgu beath . semoga bergumbira dengan kereta Saga 1.6 cvt S.E ko.. boleh sudah ganding2 dengan c Apeng Jie nanti.. baik2 belaka cikgu baru posting ni..


Tiada kata seindah bahasa jika janji dikotakan.. akhirnya Saga S.E 1.6 cvt dimiliki dan dibawa balik ke rumah. bah.. pelan2 balik kota marudu puan rosidah.. selamat bercuti harterakhir untuk minggu ni sebelum berjuang untuk minggu depan. Tahniah abang julian dari kampung kinarut kerana akhirnya berjaya memiliki kereta saga 1.3 cvt semasa bulan ramadhan.. ready for raya lah tu.. hehe..i pekerja..