IRIZ


Proton Iriz merupakan model kedua "compact car" yang dikeluarkan oleh proton selepas savy menjadi taruhan untuk bernafas kembali di pasaran tempatan. Mempunyai rekabentuk moden dan dipasang dengan teknologi terkini mampu meraihkan hati pembelinya. Harga yang mampu milik telah dicadangkan dari awal kini menjadi realiti kepada pembeli yang mempunyai pendapatan kurang daripada RM1500 sebulan . Kini mereka mampu tersenyum dengan adanya model Proton Iriz yang dilengkapi citarasa moden dengan harga yang memuaskan hati semua pemiliknya. 

Kelebihan Proton Iriz diserlahkan lagi dari segi keselamatan dengan mendapat 5 star rating daripada Asean NCAP. Penggunaan minyaknya pula amat menjimatkan iaitu hanya 12 sen per kilometer untuk 1.6 cc  . Anda hampir tidak percaya apabila kereta kecil ini dilengkapi dengan teknologi canggih seperti Electronic Stability Control , Traction Control system , Anti-Lock Braking System (ABS+EBD), Brake Assist dan Hill-Hold Assist pada semua variants . Teknologi ini kebanyakkannya terdapat pada kereta-kereta mewah dan bertaraf tinggi sahaja.

Kepuasan ketika pandu uji membuatkan anda yakin dan teruja untuk memiliki Proton Iriz ini. Kepantasannya untuk memecut pada selekoh tanpa keraguan membuatkan anda berasa selamat ketika memandunya. Ruang dalamannya pula kelihatan agak selesa untuk keluarga sederhana mampu menambat hati seisi keluarga. Jika ditanya sama ada model ini betul-betul memuaskan hati pemiliknya, sudah tentu pasti.

Proton Iriz sekitar kota kinabalu Sabah

Berminat hubungi official sales advisor sabah 0138733343 (aLFFiaN)
No comments:

Post a Comment